Spring Street

 A Co-Working Space

 

Client: Private Client

Location: Bondi Junction, Sydney

Size: 50 sqm

Typology: Workplace

Status: Completed, 2019

This workplace commission is for the re-fit of a small law firm located in Sydney's Bondi Junction. With a desire to breathe new life into the existing premises, the works involve a re-branding and reconfiguration of the space within the existing envelop.

The project provides the unique challenge of catering for a growing young cliental whilst playing homage to a rich family history and their long-standing clients spanning several generations. With this, the client brief places customer experience and utility of space at the core. With the confined space, the focus is on providing multi-functional meeting spaces and maximised storage throughout, all the while reducing formalities to provide a welcoming and comforting space for their clients.

All images and content are © Cornerstore Design Studio, 2020